mcsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostlar bu ticarettir. dropshipping yapan birisi ürünü sattıktan sonra alıp gönderiyor. takipçi satan birisi satış yaptıktan sonra smm panelden satın alıp gönderiyor. Deniznet'i tanımıyorum ama ticareti kendisini ilgilendirir. açıklamasınız yapmış zaten kâr ile satamayınca almaktan vazgeçmiş. fiyatı şişirdi diye kızmanıza gerek var mı. ticaretteki çoğu ihale bu şekilde ilerliyor.
alan adı için ihaleye giriyoruz, bütçemiz doğrultusunda teklif verip bu alan adını almak için çabalıyoruz. sonra adamın biri gelip ödeyemeyeceği rakamları teklif ediyor, ihale ona kalıyor. ödeme zamanı gelince param yok diyor, sıyrılıyor işin içinden. siz de buna ticaret mi diyorsunuz? ödeme yapmadığın alan adı senin değildir Misafir; ödemesini yaparsın sonra senin olur. ihaleyi kazandığında değil, ödeme yaptığında senin oluyor alan adı. etik bir hareket değil yapılan. ihale konusu seni bağlar, başka yorumum yok ama tekrar diyorum; sana ait olmayan birşeyi burada satmaya kalkman da olur birşey değil. burada bu görüşlerimi paylaşıyorum diye şikayet konusu açamazsın. he açarsın da, eline birşey geçmez.