dostlar bu ticarettir. dropshipping yapan birisi ürünü sattıktan sonra alıp gönderiyor. takipçi satan birisi satış yaptıktan sonra smm panelden satın alıp gönderiyor. Deniznet'i tanımıyorum ama ticareti kendisini ilgilendirir. açıklamasınız yapmış zaten kâr ile satamayınca almaktan vazgeçmiş. fiyatı şişirdi diye kızmanıza gerek var mı. ticaretteki çoğu ihale bu şekilde ilerliyor.
Teşekkürler hocam. Bu arkadaşların yaşlarının küçük olduğunu düşünüyorum bu yüzden fazla da üzerlerine gitmek istemiyorum ama devam edip karalamaya devam ederlerse şikayet konusu açacağım, devamında ise avukatıma ileteceğim. Hiçbir şekilde özür ve arabuluculukta kabul etmeyeceğim. Çünkü ben ne birilerini mağdur ettim ne de birisini kandırıp yalan söyledim. Domaini sorup teklif veren herkese ihaleden domaini aldığımı tüm şeffaflığıyla anlattım hatta aldığım fiyatı dahi ilettim. Gelip beni karalayan olursa sınırları aşmış olur. Çünkü Serbest piyasa bu ve isteyen istediği fiyatı verir kimsede bunun hesabını soramaz.
Olgunca cevabınız için tekrardan teşekkür ederim.