constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum da son zamanlarda dikkatimi çeken bir durum var.

Bir konuya giriyorum, o konu hakkında bir yorum yazıyorum, bazen bayağı uzun oluyor. Cevapla düğmesine bastığım zaman izin verilmiyor uyarısı çıkıyor. Konu sahibi beni engellediği için konusuna yorum yazamıyorum.
Geçenlerde de bir konu hakkında tartışırken birisi yazdığım cevabı beğenmediği için engel attı. Bunu gören konu sahibi de beni engelledi ve konuya cevap yazamadım.
Hiç ihtimal vermediğim kişilerin bile beni engellediğini görüyorum. Hayır kimsenin de tavuğuna kış demiyoruz, kötü söz söylemiyoruz, forumu karıştıracak tartışma da açmıyoruz. Ama ne hikmetse engel yiyorum.
Bu durum gerçekten beni çok üzüyor.
Herkesin fikri ortak olmak zorunda değil. En ufak bir fikir ayrılığında hemen engelle düğmesine basılarak görmezden geliniyor.
Bu özellik yeni çıkmadı. Daha öncesinde de vardı ama artık sanırım daha fazla kullanılmaya başlandı.
Tahammül edebilme oranı her geçen gün azalıyor.
Benim de listem de bir kaç kişi engelliydi. Saygısız üslupları nedeniyle engellemiştim. 2 kişi hariç onların da engelini kaldırdım.

Eğer bir hatam bir kusurum olduysa yazmaktan çekinmeyin. Eleştiriye açık bir insanım.

Ayrıca forum yönetiminden ricam bir konu da tartışma yaparken konu sahibi engellese bile üye yorum yazabilmeli. Çünkü tam kendinizi savunacağınız yer de engel atılıyor ve mesajınızı atamıyorsunuz, buda yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor.
Bunlar hep seçim zamanı olan şeyler 😅 Bazı tipler de şey var. Senin siyasi görüşünü görüyor ve diyor ki kendi içinde. Bu benim konuma yazmasın benimle ticaret yapmasın falan. Hatta bizzat kendim birinden beni engellenmesini istemiştim çünkü aynı bu kafada bir yorum yazmıştı başkası için. Bende o zaman bu kafada biriysen lütfen beni de engelle demiştim. O da seve seve demişti Yani demem o ki bu kafada birilerinden kurtulduğun için sevin derim. Çok şey yapma boşver