jabbcreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet evim var 2 kiracılı çatı piyesli, o evi almak için gençliğimi yaktım çok dirsek çürüttüm. Yine insanlık namına sembolik rakamlar aldım bu seneye kadar, eşini kaybetmiş birisi, diğeri tek başına 2 çocuk bakıyor. Eğer itiraz eder sembolik kiraya %25'e diretirse yaptığım güzellikleri unutup, çok ters düşeceğim malesef. 4 senedir idare ediyorum ufak tefek zamlarla. İstanbul beylikdüzünde 2 kiramın toplamı 5.000'i geçmiyor düşün ne kadar az aldım bu seneye kadar. Ben gidip kira başına 5'er bin zam yapmayıda düşünmüyorum. Ama %25 bazı ev sahiplerinin aldığı kiraları gerçekten karşılamıyor. Devlet %25 diyip, hiç bir sosyal konut projesi yapmadan, arkada bir çalışma yapmadan bütün yükü ev sahiplerine yüklüyor malesef. Ben bi fiyat belirlicem, yüz ifadesinden anlarım ne kadar yapacağımı. Duruma göre yine üzmeden bende üzülmeden bi zam yapmak mecburiyetindeyim.

Ben tefe ye göre zam yapmayı kabul ettim zaten ev sahibi kabul etmiyor. Kardeşim ben kira sözleşmemi tefeye göre imzaladım. ama insanında dayanak noktası var sen gelir bana çemkirir %350 zam yaparsan ozaman da işler değişir bende hakkım neyse onu kullanırım.