emilysupplier adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir konu için hakkımı helal etmiyorum diyen bir ailenin yanında 5dk daha bulunmazdım sanırım
Aslında yaptıkları herşeyi benim için yapan kişiler zamanında yemeyip yedirmişlikleri içmeyip içirmişlikleri çok var halada öyle bir anlık sinirle söylenilen birşey içlerini bildiğimden bunu rahatça söyleyebiliyorum lakin anlık sinirle söyledikleri şeyler omlarında söylediği gibi anlık bi kulağımdan girip diğerinden çıkacağını düşünerek söylüyorlar.

KupeliHoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum hiçbir şeyi başarmak zorunda değilsin. Ne yapacaksan kendin için yapacaksın. Ayrıca aileni de haklı bulmuyorum, ne demek hakkımı helal etmiyorum?! Bu dünyaya gelmeden önce ortaya bir antlaşma koydular da "bunu bunu yapmazsan bizim çocuğumuz olamazsın!" mı dediler? Öyle bir dünya yok asıl senin onlar üzerinde hakkın var. Onların isteğiyle bu dünyaya geldin ve bu dünyada ne yaşıyorsan onların sayesinde veya onların yüzünden yaşıyorsun, ne çıkarsa bahtlarına.

Daha 25 yaşında gencecik bir insana kurulacak cümleler değil bunlar. Ortam belli, şartla belli. Kimse kusura bakmasın.
Cümleler olarak bende öyle düşünüyorum insan psikolojisini düşünmeden kurulan cümleler bunlar ama diğer hocamın yorumunuda cevapladığım gibi benim için çok fedakarlık yaptılar anlık sinirle söylenilen şeyler duymazlıktan gelir umursamaz tarzında söylendiğini düşünüyorum lakin bi sorgulama gereği duyurdu bana kendimi ve çıkamadım işin içinden