Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Bazı durumlarda ekonominin pek etkisi yoktur. örneğin bakır kazan ve tencerelerin zamanı geçti, yerini kalitesiz ve sağlıksız teflonlar aldı. Bu çağa ayak uydurmak zorundayız. artık insanlar kaliteli ürün yerine, yırtık pırtık şekilsiz şeyler giyiyor moda adına. Kumaş da yerini yavaş yavaş sentetik kalitesiz şeylerin karşısında ezilip gidiyor.
teknolojiden de örnek verirsek nokia kendi işletim sisteminde diretmeyip android ile uzun soluklu anlaşma yapsaydı şimdi samsung Mi ve benzeri markalar olmazdı.
Bu ticaretinizin şeklini değiştirip zamana ayak uydurmanız gerektiğinin bir işareti. cctv kamera işi yaptığımda 1000 liraya yaptığım işi 350 liraya yapan görünce o gün bıraktım. eline format cdsi alan kendini bilgisayarcı olarak tanıttığında o işi de bıraktım.
Bazen kabullenip yolunuzu değiştirmeniz gerek.
Geçen gün bir dizi repliğinde görmüştüm "Hayatın alt üst olacak diye korkma, nereden biliyorsun hayatının üstünün altından kötü olmadığını" (şems tebrizi)