omerbulut00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son cevabımı veriyorum.
Teori ile tecrübe farklı fiil oluşturur.
Ekonomi mezunu olmanız ekonomist olduğunu ifade etmez. Kendinizde finans alanına yönlendiğinizi ifade ediyorsunuz zaten.
Tartışma konumunuzun bileşkesi düşüncelerimiz. Düşünceleri tartışmak yerine saldırımı eylemi gerçekleştirmeniz.
Bilmediğim konular öyle mi?
Sizin okulda okuduğunuz kitaplar ile ekonomist olmanızı sandığınız gibi mi?
Kibir iyi birşey değildir. Karaciğerinizi bitirir.
Halen daha yorum yaptığımı iddia ediyorsunuz ama benim yaptığım yorum yok. Bilgi sahibi olmama gerek yok. 7 yılda bitirdiğinizi söylediniz. Cevabınızı aldınız. Ekonomi ile birleşke söylemimde yukarıda tekrar etmeyeceğim.
Sen diye hitap edemezsiniz SİZ diye hitap eden bir kişiye...
Akıl istersem yazarım ve akıl verirsiniz. Alanıma gelince mesleki olarak her alandayım.
Haklıymışsın dememi gerektirecek birşey de yok. Tezsiz bitirim 3 dönem 1.5 yıldır. Bu kadar basit.
Sizin tek derdiniz var. Oda Dini inancı olan kişilerin bu kadar donanımlı olması. Ve siz ve sizin gibi düşüncede olan kişiler bunu kabüllenemiyorsunuz.
Şimdi türlü çeşit sebep yazarım buraya olmaz. Gerek yok.!
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayi birakin. Ekonomi mezunlari ekoomist unvani kullanabilir. Kaldi ki yazdigin yorum Bana komik geldi. Komik gelme sebebi giriş düzeyinde ekonomi dahi bilmemen. Hala tezsiz yüksek lisans 1.5 yil diyorsun. Google kullanmayi bilseydin ki onuda bilmiyorsun sanırım ben buraya kaynak koyayım. Sonrada seni engelleyim. Çünkü bu kafa yapısı cok tehlikelidir. Bir delille 1000 alimi yendim,bin delille bir cahili yenemedim sözü sizin gibiler için soylenmistir. Hadi iyi geceler