StyleKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya gerçekten miktar mevzu değil o rakamı veren arttıran benim zaten Ben olayı izah edemedim sanırım, niye başka ibana ödeme atma zorunluluğum var ticareti yapmadığım kişiye ve bu yüzden niye ben -trade alıyorum. Ben ödeme yapmıyorum demiyorum ki kendi ibanını talep ediyorum en doğal hakkım.
Açık artırma kurallarında, illa forumdaki kayıtlı ad-soyada ödeme yapacaksınız diye bir kural yok ki? Diğer hususta da konudaki ilk mesajımda dediğim gibi arkadaş doğru söylüyorsa eğer (ki niye yalan söylesin?) icralıksa, kendi IBAN'ına ödeme yaptığınız anda gönderdiğiniz para direkt icra dairesi bankadan bloke koydurduğu için kesilip, icra dosyasına yatmak üzere rehin alınır. Diğer yorumlarda da arkadaşlar farklı olasılıkları, bunun doğal olduğunu belirtmiş.

Yine söylüyorum; açıklama kısmına telefon numarası ya da ininal üye nosu yazdırıp ve bu durumu size açıklamadan değişik bir şekilde ödeme talep etseydi; karşınızdaki muhatabın hesabının hacklenmiş olabileceğini düşünürdünüz ve şüphelenir ödemeyi yapmazdınız, ama burada sıkıntı bir durum gözükmüyor.

Üyenin size -trade kullanabilmesi ise, teklif verip ticareti tamamlamamanızdan kaynaklanıyor.