Merhaba, bir kaç gün önce açık arttırmada bir domaine teklif verdim ve ihale tarafıma kaldı.

Konu sahibi IBAN iletti, göndermiş olduğu ibanın eşine ait olduğunu, kendisinin bankalarla icralık olduğu için bu şekilde olduğunu söyledi.

Bende güvenli bir ticaret olması açısından konu sahibi sizsiniz sizin ibanınıza ödeme yapabilirim, ticareti ben sizle yapıyorum neden başkasının hesabına atıyorum ben ödemeyi dedim ve şahıs hiç bir şekilde kabul etmedi.

Ardına ilgili kategori moderatörü arkadaşta aynı şekilde kişiye -trade hakkı olduğunu, bana ayrıca kategori banı atabileceğini iletmiş arkadaşa. Aynı şekil de bende kategori moderarörüyle görüştüm ve sonuç aynı.

Velhasıl kelam kişi bana -trade verdi. Bende kendisine -trade verdim bana görede ticaret olumsuz sonuçlandı nihayetinde.

Benim yapacağım ticaretlerde ticareti yaptığım kişinin ibanına ödeme yapmak en doğal hakkım değil midir? Neden kişinin eşinin hesabına ödeme yapmadığım için -trade alıyorum?

Kişi böyle bir kural yok durumuna sığınıyor, başkasının adına yapabilir diye de bir kural yok.

İlgili moderatörü ve kişiyi şikayet ettim konu ile alakalı fakat bir dönüş olmadı henüz. Haksız trade bildirimi de yaptım o da sonuçsuz.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, haksız mıyım? Yoksa ben mi duruma çok yanlış bakıyorum anlamadım. Kurallarda buna yönelik bir ekleme yapılması gerekmez mi?