enesutku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O konuda tamamen aynı düşünüyoruz. Geçmiş yorumlarımda da birçok kez Google' ı bu yüzden sevmediğimi belirtmiştim.

Şöyle örnek vereyim. Kullanıcıların uygulamanıza üye olmasını istiyorsunuz. SwiftUI ile kayıt sayfasını tasarlarsınız. NodeJS ile API oluşturarak sunucunuzdaki veritabanına kullanıcının bilgilerini depolarsınız. Ya da sunucudaki bir veriyi aynı şekilde cihaza çekebilirsiniz. (Buradaki örnek işlem için elbette firebase kullanılabilir, sadece örnek veriyorum.) Kendi uygulamanızı yayınlayacaksanız zaten ihtiyacınız var. Şirketlere başvururken de avantaj sağlar herhangi bir backend dilini bilmek.

Bu arada ben de sizinle aynı yaştayım. Sadece son yarım yıldır Swift ile kafayı bozmuş durumdayım. Onun dışında Android için uygulama geliştirme serüvenim 2018' e kadar dayanıyor.
Hmm anladım, birçok kişiyle konuştum, araştırdım fakat bir backend dili olayını ilk defa duyuyorum. Bunu bir araştırmam gerek. Geçenlerde Swift mi öğrensem node.js mi öğrensem diye konu açmıştım bu arada Yolun ikisine birden çıkacağı hiç aklımdan geçmedi 😂