RakipsizHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar.
Teşekkür ederim hocam
Takva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar diliyorum
Teşekkürler
umutaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hahaha teşekkür ederim hocam 😎
darkazov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de swift öğrenmeye başlayacağım. Birçok kişi 100 günlük hackingwithswifti öneriyor, üstün körü baktım ve gerçekten güzel bir kaynak. Ben de size önermiş olayım.
Evet hocam onu da duydum onu da inceleyeceğim. Sağolun size de başarılar
canuzunyol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar dilerim, takipteyim.
Sağolun
CSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demek direk ios sevindim kardeşim
Aynen öyle, direkt iOS hatta direkt Swift tercih ettim. Doğru mu karar verdim onu göreceğiz..
Crayz22 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle başarılar hocam sizce bilgisayar programcılığı okuyarak güzel bir iş imkanı bulabilirmiyiz okumaya değermi
Hocam valla ne desem bilmiyorum kafam karışık o konuda benim de. Ben Kocaeli Üni'de okuyorum. Yoklamayı pek takmıyorlar, yani dersler yokmuş gibi yaşıyorum ama sonunda 2 yıllık da olsa bir diploma alacağım. Bu açıdan güzel benim için. Bazıları mutlaka 4'e tamamla, kariyerine ket vurur diyor. Bazıları diploma önemsiz kendini geliştir diyor. Gördüğüm kadarıyla TR'deki iyi şirketlerde ve genel olarak yurtdışı şirketlerinde lisans yani 4 yıllık şartı görüyorum ne yazık ki...
RuzgarSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar dilerim. İyi alan seçimi. Kesinlikle pişman ettirmeyecek.
Teşekkür ederim, ben de öyle düşünüyorum. Bu alanda tecrübeniz varsa tavsiyelerinizi veya hikayenizi dinleyebilirim
ademakcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar kardeşim.
Teşekkür ettim kardeşim
dolcekoray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar.
Sağolun
kreawich adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önceki seriyi takip etmiştim, yeni bir yola çıktığınızda hayat karşınıza güzel şeyler çıkarır. En kötüsü tecrübe etmiş olursunuz.
Başarılar diliyorum.
Hayırlı olacağını umut ediyorum, dediğin gibi en azından tecrübe olacak. Teşekkürler.
eypoffcl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Swift kolay dil hocam başarılar
Bakalım hocam, okunurluğu ve stabilliği hoşuma gitti.