nordmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle umarım daha iyisi sizlerede nasip olur Android cihazımı değiştirdim fakat xioami redmi markasını ilk defa kullandığım için bazı sorularım var öncelikle cihazı turkcell bayisinden aldım genpa garantili ve
1- Android 11emui 13 kurulu Android 12 ne zmn gelir
2- cihaza koyduğum kilit ekranından şifremi unuttum kısmını kaldırmak istiyorum
3- ters şarj nasıl açabilirim
4 - selfie ve arka kamera çekiminde gündüz ve gece vakti için hangi mod larda fotoğraf çekmemi önerir siniz
5- son uygulamalar kısmını değiştirebiliyor muyuz
6 - işime yarayacak başka önerileriniz varmı cihaz için
not :
ek eklemek istediğim cihaz 256/8 modeli ve 3 gb takviye sanal ram desteği de sunuyor oyun performans ı gayet tatmin edici oynadığım oyunlar mobile legends bang bang her şey en üst ayarda 60 fps veriyor game turbo da dokunma ve sürükleme hız tepki ayarlarını pro standart ve özelleştirilebilir olarak ayarlama biliyor
- özellikleri bence play Store de bile yüklenen uygulamalarda virüs taraması yapıyor aslında ilk kurulunda çok can sıkıcı oluyor ama yine de her türlü virüs e karşı bence güzel özellik ayrıyetten cihaz a dan z ye kadar her türlü ağ gömme bağlantılarını da tarıyor normal kullanım da 2 gün şarj dayanıyor ( son ek lediklerim almak isteyen olur diye )
Tekrardan merhaba hocam sanal ram 5 e kadar çıkartılabiliyormuş ek ayarlar kısmında