Siz Şirket ve Birey farkını bilmiyorsunuz. Ben gidip şirketlere 3-5K$ ödeyip proje yaptırmadım, onların yapacağı işi daha iyi şekilde yapacak yazılımcılar etrafımda var.
Bireylere verdiğim işlerin kodlarını incelediğimde rahatlıkla diyebilirim ki ben ve etrafımdaki yazılımcılar çok daha iyi kod yazıyor.
Bir projenin başarılı olmasını sadece "yazılım" tarafına bağlıyorsanız sıkıntı büyük.. Yazılım tarafı önemli olsa bile birçok nedenle proje başarısız olabilir.
Türkiyeden bir müşterim için en son bu yazılımın benzerini geliştirdim;
https://codecanyon.net/item/dokans-m...-saas/31122915
Farklı bir sektör üzerine, istediği gibi, online ödeme entegreli. İsteyen alt alan adı isteyen özel alan adında kullanabileceği şekilde.
Başarılı olacak mı? göreceğiz
Dostum isin rast gelsin begenirsin begenmezsin herkesin fikri kendini baglar yazdiklarimi tekrarlamayacagim soylediklerimin ardindayim ha bu arada sen kendin globalde bir sey basar buna en cok sevinenlerden birisi olurum uzayan kol bizden olsun her zaman derim parlayan yildiz bizden olsun gocunmam kendi isiginin parlakligindan emin olanlar baskasinin parlamasindan rahatsizlik duymaz ben yazilimci degilim ama interneti 1997 den beride kullanirim turkiyede internetle tanisan eskilerdenimdir neyin ne oldugunu hic bilmiyor degilim yazilimci olup olmamam sorun degil ama benim demek istedigimi sen anlamamisin globalde indianlari yakalamamiz gayri mumkun degil onlarin yaptiklari kadar basarili projemiz goster kardesim varsa burda hepimiz gorelim ??? henuz yok... zamanla olurmu insallah olur biz basarili oluruz firmalar bizi arar ben demiyorum sen bir sey bilmiyorsun ha biz benzerini yapariz copy paste yapariz aynisini yapariz ama baskalarininkine bakarak 😉