Hocam selamlar, yapacağım yorumları videoyu hangi mecrada kullanacağınızı bilmeden yapıyorum, kusurum olursa affola.

- Öncelikle tanıtım videolarında önemli olan potansiyel müşterinizi videoda tutabilmektir. Fakat sizin 40 saniyelik videonuzun 10 saniyesi yani 4/1'i intro'dan oluşuyor. İlk 8 saniye markanızın ismine dair hiç bir şey görmüyoruz. Uluslararası yapılan araştırmalarda insanlar videoların çoğunu 7-8 saniye civarında kapatıyor, değiştiriyor ve kaydırıyor. (Bu istatistik sosyal medya verileri için geçerli, reklamlarda çok daha düşük.) O yüzden ilk saniyelerin müşterinizi videoda tutundurabilmek adına etkileyici olması gerektiğine inananlardanım.
- Yazılar çok uzun, inanın kimse bu yazıları okumaz. Şahsi önerim, Biz kimiz?: Şuyuz! Napıyoruz: Bunu yapıyoruz! Neler Yaptık: Bunları yaptık! Gelin size de yapalım! Bitiş şeklinde olmalı.
- Mesela son zamanlarda şuan linkini bulamadığım için gönderemiyorum. Yurtdışında saçma sapan mağazalar, restaurantlar. Saçma sapan tiktok editlerini paylaşıp üstüne "Patronumu bu videonun bir tanıtım videosundan daha etkili olacağına inandırmam gerekiyor, yüzümü kara çıkarmayın" şeklinde yazı içeren videoların milyonlar izlendiğini gördüm.
- Sizin müşteriniz B2B, o yüzden direk müşterinizin ihtiyacına odaklanmanız gerekiyor. Genellikle sizin müşterileriniz ne aradığını bilen kişiler olduğu için. E-Ticaret sitesi, Kurumsal site gibi alt kategorilere yer verseniz de iyi olur diye düşündüm.
- Fontlar, kullanılan renkler gayet modern hoş duruyor.
- Bazı noktalarda ses efektleri rahatsız edici geldi.

Umarım yorumlarımın faydası olmuştur, kolay gelsin.