Bana indianlardan daha iyi yaptigin globalde ses getirmis basarili olmus cigir acmis bir tane projeni burda paylasta gorelim kim bos ovuculuk yapiyormus ? Bana bir tane firma yazilimci goster dunyada basari saglamis sagdan soldan copy yapip al ben yaptim demeyen bir turk firmasi goster ? Bana Google veya bilinen firmalara is yapmis basari getirmis bir tane turk yazilimci goster ? Her gun konusuyorum adamlari elestirdigim zamanlarda oldu bak bu kisi senden daha iyi fiyat veriyor daha iyi isler cikartmis dedigimde senin gibide bogurmuyor herkes yazilimci olsaydi kim kime is yapacakti bos muhabbeti birak bunu benden daha iyi biliyorsun sen misket oynarken adamlar yazilimin dilini yaziyordu
Siz Şirket ve Birey farkını bilmiyorsunuz. Ben gidip şirketlere 3-5K$ ödeyip proje yaptırmadım, onların yapacağı işi daha iyi şekilde yapacak yazılımcılar etrafımda var.
Bireylere verdiğim işlerin kodlarını incelediğimde rahatlıkla diyebilirim ki ben ve etrafımdaki yazılımcılar çok daha iyi kod yazıyor.
Bir projenin başarılı olmasını sadece "yazılım" tarafına bağlıyorsanız sıkıntı büyük.. Yazılım tarafı önemli olsa bile birçok nedenle proje başarısız olabilir.
Türkiyeden bir müşterim için en son bu yazılımın benzerini geliştirdim;
https://codecanyon.net/item/dokans-m...-saas/31122915
Farklı bir sektör üzerine, istediği gibi, online ödeme entegreli. İsteyen alt alan adı isteyen özel alan adında kullanabileceği şekilde.
Başarılı olacak mı? göreceğiz