constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önemli olan kullanılan eklenti ve temaların lisanslı olup olmaması değil hocam.
Her tema ve eklenti maalesef düzgün kodlanmıyor. Yada çok fazla sorgu çalıştırıyor. Porto da bunlardan birisi. Çok fazla özelliği var.
Ben de Partdo teması kullanıyorum ve memnunum. Sitemde cache bile yok. Cache yapsam çok daha iyi olacak. Çok da fazla eklenti var. Hatta 34 de etkin eklentim var.

Bu söylediklerinize maalesef katılmıyorum. Hem TR de hem de dünyada hatırı sayılır ciro elde şirketler de Woocommerce kullanıyor. Doğru tema, optimize edilmiş sunucu ile çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.
Ha binlerce ürün olur, çok ciddi satışlar yaparsınız, o zaman sql aşırı şişebilir.
Özel yazılımlarda da istediğiniz bazı özellikleri bulamayabilir, mecburen ya eklenti satın almak yada astronomik fiyatlar ödeyip düzenleme yaptırmak zorunda kalırsınız.
Shopify da kullanacaksanız kesenin ağzını açmak zorundasınız.

Sonuç olarak ciddi kazanç elde edeceğiniz bir proje ise Shopify i deneyebilirsiniz. Aksi halde fiziksel sunucu, litespeed, litespeed optimizasyon ile güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.
Önemli olan o "Hem TR de hem de dünyada hatırı sayılır ciro elde şirketler" arka planda kaç tane yazılımcı çalıştırıyor? Ayrıca benim tanıdıklarım ciro düşüşü olur diye korktukları için shopify gibi altyapıya geçişten korkuyor. Çoğundan "Keşke Shopify gibi altyapı ile başlasaydık" sözünüde duydum.