Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hindistanlılardan ve Türklerden fiyat aldıysanız paylaşır mısınız bir karşılaştıralım.. Hindistanlıların çoğu freelancer veya upwork gibi aracı firma kullanır, ödenmesi gereken belli bir fiyat belirler (ilk aşamada) sisteme kilitlersin. Sen onay vermeden karşıya geçmez, güvenilir bir ticaret olur. Ancak alacağınız kod kalitesi kötüdür, baştan savma ve hızlı işler yaparlar ve saatlik 15-20$ altına çalışan yoktur.
Hindistanlı yazılımcı devri biteli çok uzun süre oldu...
Indianlarin devri mi kapandi ? Saka mi yapiyorsun bugun it de 1 numara adamlar bizim yazilimcilar gibi haziri alip al ben yazdim demiyor bugun bir cok projeleri yapiyorlar simdi kalkip biz daha iyiyiz dersen agzimla gulmem sana indianlar her yerdeler her platformda varlar fiyat istemisin bizim yazilimcilarin yazacagi android app fiyatina web sitesi ios ve android icin ayni fiyati verenler var hemde badoo yu yapanlar bizim turklere ne zaman pesin odeme yaptiysam ya tatile cikti ya hastasi bitmedi ya cenazesi indianlarla her gun konusuyorum hic bir proje icin tamamen odeme yapmadan baslamayiz diyen cikmadi sahsi kisisel gorustugum yazilimcilar bile var bir miktar odeme yapin proje tamamlanana kadar odeyebilirsiniz yardimci olmaya calisiriz diyor bunuda bir kisiden degil onlarcasindan bizzat sahsen duyuyorum ha burada indianlar sadece freelancer veya upwork kullanmiyor iste bizim turklerin yapamadigini yapiyorlar surekli musteriye gidiyor musteriyi ariyorlar beni hemen hemen hergun ariyorlar saatlerce sorular soruyorum cevapliyorlar merak ediyorsan bir ara video kaydi yapayim en son Badoo yu yapanlarla telde 2 saat konustum her soruma arkadasca cevap verdiler bizim turklere 3 soru soramazsin indianlar candir senin devri bitti dedigin adamlar yazilimda cigir aciyor bugun dunyanin en iyi firmalari indianlarla calisiyor sen kalkmis gelmissin indian yazilimcilarin devri bitti diyorsun adanlar yazilimla ugrasirken bizimkiler misket oynuyordu senin bastan Salma is yaparlar dedigin projemi onlar dedigim ekibiyle 4 ayda bizimkiler tek yazilimci abi2 ayda yaparim diyor arti onlarinkisi daha uygun he ayrica 1 senede support veriyor bizim turklere parayi pesin Verde gor sonrasini sana zoraki cevap verir 3 hafta sonra soru bile soramazsin global veya ciddi proje icin hic bir sekilde turklerle calismam Bana bir tane turk firma yazilimci gosterin globalde ses getirmis buyuk projelere imza atmis ?? Ama ben sana onlarca buyuk projelerin yazilimcilarinin indian oldugunu gosterebilirim de gerek yok bunu sen benden daha iyi biliyorsun 😉