ademakcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
82 Kerkük, 83 Musul, 84 Süleymaniye, 85 Batum, 86 Halep, 87 Rakka, 88 Deyrizor, 89 Kıbrıs, 90 Rodos, 91 Gümülcine
@SEOmuhendisi;

Bir dönem ulusalcılık 18.Yüzyıl anayasa furyasında meşruiyetin kurucun manifestolarda antlarda sınırların çizilişinden ve hala daha savaş halinde olan ülkelerin, anlaşmazlık üstüne kafa patlatıyordum.

Biliyor musun dünya üzerindeki bu jeopolitik çatışmalar, sosyokültürel ve sosyo-demografik çatışmalar, bir türlün uzlaşın sağlanamamasının kaynağından bazıları da bunlar ya.

Bu yüzden artık Nükleer bombalardan ziyade amiyane tabir Gey bombası, Kültürel sosyokültürel sosyolojik bomba çok daha tehlikeli ben onu anladım.

@SEOmuhendisi; burada şuna değindim ben, İnsanların zaten olması ve hali hazırda sahip olmaları olağan normal yani olmadığı zaman asıl sorun olan yeme içme cinsellik gibin ihtiyaçların öylesin manipüle ediliyor ki..

İnsanlar bu temel ihtiyaçları çok büyük ihtiyaçlarmış karşılanması mümkün değil algısın kapılıp başka şeylerin de önemsiz bu ne ya konuşmaya değmez kafasın hareket etmektedir.

Örneğin şekilde görüldüğü üzere de, işbun sosyokültürel sosyo-demografik gey bombaları da aşağıda bahsini ettiğimiz minvalde insan profilin ortaya çıkarırlar.

Bunlar akademinin projeksiyonlarında tezlerde makalelerde düşünce kuruluşların yayınladığı ulus tezlerde de hep klasik kamu diplomasi taktiklerindendir.

guneremre1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yav arkadaş yeter artık anlamsız anlamsız konular açıp durma her okuyuşumda beyin hücrelerim azalıyor yeter artık