Meister adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgi çekmek için sürekli aynı konuları açanların sayısı arttı. Herkesin cevabını bildiği sorular soruluyor. Cevaplanması gereken sorulara baktığımda hiç mesaj olmadığını görüyorum. Bilgisiz olan ama mükemmel olduğunu düşünen üyelerin arttığını düşünüyorum. Çoğu zaman yanlış bilgi verildiğini görüyoruz. Bazı konular ve mesajlar okunmuyor. Hangi dilde yazıldığını anlamak mümkün değil. Ticaret konularında bile komik olduğunu düşünen ve saygısızca davranan kişiler var.

haklısın , retweet atarım buna.

peki burada suçlu kim? dikkat cekmek icin ayni konulari açanlar mi? yoksa dikkati onlardan ibaret olanlar mi? açayım...

katki deger sunan konulari 50 kişi görüyor 2 kisi yaziyor. yazmayi bırak begenmeyi cok görüyor adam. yorum almayinca da 100 kisiye bile ulasmadan arkalarda kaliyor...

klavyen ne, yasin kaç, beyaz et mi siyah et mi diye konu açsan en az 3 - 4 sayfa yorum aliyor.

birbirimizi kandırmayalım. adam kendi hizmet alanında 2000 kelime on numara 5 yıldız makale yazip paylaşsın 1 dönüşüm alamiyor. bu kizin saçı kirmizi mi mavi mi diye göz yanıltıcı görsel atsin o alakasiz konuya onlarca mesaj yagiyor yuzlerce gosterim aliyor trende çıkıyor ve imzasina bakip 2 is geliyor.

arz talebe göre sekillenir. talep bu üstadım yapacak birsey yok.

r10 u gec linkedini bile boyle kullaniyor bu millet. yani yapana degil, bekleyene *ok atmak lazim