icenket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: *****.com.tr (Kapora sonrası ciddi alıcıya verilecektir. Patentli isim.)
Sitenin aylık getirisi: 30-50 (Siteyle ilgilenemiyorum - şu an gelir yok)
Site Hiti: İlk zamanlar 250'ye kadar çıktı günlük fakat sonra ilgilenemedim.
Sitenin açılış tarihi: 07.2021
DA / PA Değerleri: 5/28
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kripto/Finans
Günlük hit sayısı: Ara sıra içerik giriyorum. Şuan 500'e yakın içerik mevcut. 300'ü organik yazdırıldı. SEO yada keşfet çalışması gerekiyor. Kendim hiti 300 civarına çıkardım lakin sonra ilgilenemedim iş güç vesilesiyle haliyle düştü.
Ziyaretçi kaynağı: %100 google
Domainin yaşı: 21 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşey dahil
Hosting dahil midir: 1 ay idare eder
Banlı olduğu sponsor var mı: -
Banlı olduğu arama motoru var mı: -
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: -

Kripto sektörünün en kaliteli isim hakkıdır.

Yazılım satışı yada haber sitesi olarak kullanılabilir. 2031 yılına kadar isim hakkı bana ait. Alan kişiye noterden devir yapacağım.

Siteyi eğer keşfete sokarsanız ve istikrarlı devam ederseniz Türkiye'de ilk 5'e girersiniz. Bu konuda forum içinden destek verecek kişilerle irtibat sağlatırım.

Satış sebebim borç kapatacağım. Yoksa bu ismi satışa çıkarmak istemiyordum.

Coinzilla ve Adsense onaylıdır. Coinzilla da euro kazancınız var. Şuan coinzilla da 340 tl , adsense de 220 lira bakiye mevcut.

Aldığınız zaman borsa ve kripto para sahipleriyle irtibat kurmanıza ve reklam almanıza imkan sağlar. Alacak arkadaşımız piyasada prestij sağlayacağına emin olabilir.

Kendisi garantili bir şekilde yönlendirme ve çalışmaları sağlıyor. Google keşfet çalışması sen neden yapmıyosun diye soracak olursanız şuan çok ödemem var ve yeterli sermayem yok. (editöryel, yazılım gibi).

Başkasının elinde çok daha değerleneceğini düşünüyorum.

Site adresi yalnızca ciddi kişilere verilecektir.

Adsense hesabı ile devredilecektir.

Talep edilen fiyat: 130.000 TL (Uygun tekliflere açığım)

pm alabilir miyim ?