trk2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sms onay diye arattım kimisi reklam vermiş sitesinde ssl yok tarayıcı girmiyor siteye, kimisinin siteye girdim fotolar yüklenmiyor, kimisine wpden yaziyosun eleman offline olmuş, kim öldürdü bu sektörü ortaya çıksın
Sektör ölmedi hocam 1.senemizi doldurduk , yurtdışınada satışımız mevcut , ayrıca dark webten erişilebilen ilk türk sms onay sitesiyiz. yakınca daha iyi bir arayüz ile yeni sitemiz yayında olacak.

Runaway adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçenlerde aktif olarak kullanılan 1-2 site kapandı diye duymuştum ama sektöre hakim değilim. @Gelistir; belki bilgilendirebilir bizleri.
Bu sektörde çok fazla destek gerekiyor ve insanın canını sıkacak mesajlar oluyor bu destekler bundan dolayı anında para kazanmayı düşünenlerin piyasadan silinmesi çok normal. ben asla sitemi satmayacağım yada kapatmayacağım büyük bir sorun olmadığı sürece bu sektördeki yenilikleri ve diğer sitelerde bulunmayan özellikleri gerçekleştirmek hedefim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok fazla sms onay sitesi var bu yüzden sektör ölü bence ki zaten wp numara dışında çok ta kullanıldığını düşünmüyorum
Aslında whatsapp ölü hep aynı müşteriler alıyor ancak ben OpenAİ , Wechat , Google , İnstagram gibi çeşitli servislerden yüzlerce satıyorum.

turkmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışan site sayısı az @Gelistir; yardımcı olur ihtiyaç varsa
Etiket için teşekkürler , dilerseniz sitemden dilersenizde pm yolu ile işlemlerinizi halledebiliriz.