@TavukPrens;
Kendileri şahsıma münazaran isteği belirtti, lakin bilgisayar başında değildim göremedim bu açıdan çok üzgünüm kendileriyle istişaren fırsatın yakalayamadığım için.
"
Bu şekilde insanlığa ve barışa büyük hizmette bulunmuş olacağımıza inanıyoruz. Öyle umarım ki kuvvetlerimize ateş açılmaz ve kanlı bir çatışmaya yol açılmaz."
Değerli Hocam ile Münazara
Kendileri burada nöro davranışsal ekonomiyle alakalı üstü kapalın istişarede bulundular, kendilerinin emeği ve kıymetli vaktinden ayırıp da bana değer verip bunları yazması hoşuma gitti onur duydum.
Karşılığın bende nöro davranışsal fakat insan referans kaynak bazlı ekonomin, bilmukabele kendisinin ayırdığı emeğe ve vakitten ölçüsün baz alarak ödemesin yaptım değer verdim saydım.
Değerli hocam ile münazara cevabım ( Bilimsel ) @SEOmuhendisi; Görüyorsunuz ya bilmukabele benzerin ölçüsün değer ve saygı göstererekten, Nöro davranışsal fakat kendisin
@TavukPrens; referans alaraktan, değer vererek sayaraktan özen ve özveri göstererekten kendileriyle bir alış veriş takas yaptık.
Karşılığın bir üyemiz, Kurtlar vadisinden şahsım üstüne mim paylaşırken kendisine bende şunu göndermiştim.
İnsanların en azından gözün açmak için, bilim kurgun düşük bütçen B serisin 1987 They Live Yaşıyorlar filmin
They Live Yaşıyorlar
İzlemeyen varsa kesinlikle izlemeliler. 1987 yılı bol göndermeli.
Sonrasın şu videoya baksınlar, ve rica ediyorum filmi izlerken büyük bir dikkatle izlesinler.
Sonrada arkadaşımızın nöro davranışsal münazara örneğinden yola çıkarak benim de bilimsel cevabımı okusunlar.
Herkesin birbirini anlayacağı düşüncesi içerisindeyim.
https://www.youtube.com/watch?v=ni_P-5bZwYY