Peki ben sorayım. Şu yazı sence neden index ve/veya sıralama almamıştır. robots.txt, htaccess uygun. Site wmtoolsa ekli. Adres pingli, domain cezası yok vb.
Kopya çekmeden cevaplamanı rica ederim. tek seferde 3 cevap hakkın var. Birinde bilirsen doğru bildiğini kabul ederim.

Trading, dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılarına, 24 saat açık, en büyük piyasası olan global pazarlarda para kazanma fırsatı sunan devasa bir piyasadır. Forex piyasasının en önemli aracı olan Relative Strength Index (RSI), hareketli ortalamaların yerini tutan bir osilatördür ve yatırımcıların, aşırı alım ya da aşırı satım arasındaki farkı belirlemelerine yardımcı olmak için kullanılır.  RSI yatırımcıların dayanma ve destek noktalarını belirlemelerine ve piyasanın momentumunda bir değişiklik olduğu zaman haber vermesine yardımcı olur. RSI, 0 ile 100 arasındaki bir aralıktaki bir trendin varlığını göstermek için özel olarak tasarlanmıştır. RSI ile etkileşime girmek, trendin yönünü tahmin edebilmek ve piyasanın hareketinden sonuçlar çıkarabilmek için yatırımcıların kullanabilecekleri birçok araç içerir.  Kısacası, RSI, güçlü bir alım satım aracıdır ve forex yatırımcıların yardımına piyasanın hareketlerini anlamalarına yardımcı olur. Yatırımcıların piyasaya hakimiyet kazanmak ve zamanında ticaret imkanları ele almak için RSI kullanmaları önerilmektedir.