Ben sana 55. maddeyi ihlal ediyorsun demedim ki? Orada 35. maddeyi boşuna koymadım iyi okudun mu? Bak orada ne yazıyor? Yukarıya dönüp istersen bir daha oku. Hukuki konularda mütalaa vermek yalnızca avukatlara tanınmış bir yetki.
Son olarak; kendini "Avukat Katibi" sıfatıyla nitelendiriyorsun ya, çok gözüme takıldığı için yazıyorum. Yazılarında virgül işaretinden önce hep boşluk bırakıyorsun. Doğru kullanım, noktalama işaretlerinin kelimeye bitişik yazılıp; işaretten sonra bir adet boşluk bırakmaktır. Avukat olman için dua etmem falan yersiz olur ama herkesin öncelikle kendi işini doğru yapması için kendini Türkçe dilbilgisi ve imlâ kuralları noktasında geliştirmeni öneriyorum. "Benim"i "bnm" diye kısaltmak da senin gibi bir avukat katibine yakışmadı. Hadi sana kolay gelsin.
doğru ya suriyeli olduğumu unutmuşum. bir ara bana Türkçe ders vermen iyi olabilir.
diğer yandan kimsenin kimseye avukatlık tasladığı da yok. emin ol 35.ci maddeyi de senden iyi bilirim. Kurban yaklaştığı için burnuna mangal kokusu tütmüş olacak ki sende yazılanları okumamışsın.
ne yazmışım orada (avukatın varsa , avukatına danış....) yani buranın bir forum olduğunu , burada yazılanların insanlara tavsiye şeklinde olduğunu herkes bilir.
diğer yandan elbette ki linkimi koyacam. çünkü ben kişisel verileri koruma kanun uzmanıyım. bunun da 35.ci madde ile bir alakası da yoktur.
ve meraklanma.... " dua et " derken senin ve senin gibilerin dularını kast etmedim. ben bana yeterim.
ayrıca , insanların konularını baltalama. burası duello yeri değil. adam kendince soru sormuş , adliyeye gitmesini tavsiye etmişim. derdin ve amacın başka ise burası sana göre değil.
o yüzden gereksiz yorumlarını kendine sakla. herkesin interneti , telefonu ve bilgisayarı var. senin okuyup araştırdıklarının daha fazlasını araştırıp biliyorlar.
- sen hariç - herkese iyi formlar , ve şimdiden iyi bayramlar