MrcExe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
VPN kurmak istiyorum play store veya app store'da yayınlayabileceğim bu işin masrafı ne olur bu iş ile ilgilenen bilgi verebilir mi?
Python ile hobi olarak ilgileniyorum.
Bir ara benimde VPN'e karsi ilgim vardi.
Simdi soyle bir durum var. Hazir VPN uygulamasi satanlar var bunlarda ozel kisisel sunucu kullanilmiyor. Nasil yapiyorlar bilmiyorum ama proxy mi dersniz ortak sunucular mi dersiniz bir havuzu kullaniyorlar. Benimde tam bilgim yoka ancak bu sistem hem hizli degil hem cok sorunlara sebep olabilir.
Asil bunu sunucu ile yapmak lazim.

Simdi ben soyle bisey dusunmustum. Bir sunucuya 2 sekilde VPN kurmak saglikli. OpenVPN onermem keza hem ucretli hem hiz sorunu var. 2 yontemden biri softether digeri wireguard. Su an bir sunucumda wireguard kullaniyorum. Cok basarili. Sorun bunu uygulamaya baglama.

Cok zor olacagini dusunmuyorum. Tek yapmasi gereken softether ise acilan kullanicidan vpne baglanmak. Wireguard'ta nasil olur bilemem. Zamaninda biraz arastirma yapmistim vpn icin birkac acik kaynak kodu vardi githubta.
Basit bir tasarim kivy ile tek bir tus tikladimi baglansin. TAbi uygulama tek odemeli yapilir alan kullanir. Aylikli abonelik icin Pythonda nasil cozulur bilmiyorum ama Java ile bir uygulamada yazdirilabilir.

Sunu soylemeliyim ki yazilimla ilgilendigimden beri karsilastigim konulara gelirsek uygulama gelistirdim 3-4 seyi yapamadiginizda bile upworktan birini kiraladiginizda saatlik 30 dolari gozden cikarmaniz gerekebiliyor ve basit bir is icin bile baya sure isteyebiliyorlar.

Aslinda bircok sey kolay ama sizin bilginiz olmayinca karsinizdakine teslim oluyorsunuz. Forumda sunucu kullanan vpn acik kaynak kodu bulunan bir uygulama gelistirildiyse bakilabilir ama adam gibi isini yapan konusunda uzman biri bulunabilir mi bilmiyorum. Yaparsa kaca yapilir arastirmak lazim. Benim dusuncem yurtdisindaki calisanlara gore daha ucuza yaptirilabilir.

Google play hesabi 25 dolar baska bir masrafi yok.

VPN isi bana cok mantikli gelmiyor bu arada cok fazla rakip var. Buda kisisel dusuncem

Su an aklima sey geldi. Programin cracklisi nete duserse indiren kullanabilir. Bunu yapan cok oluyor bir sekilde google playdeki uygulamayi ucret odemeden piyasaya sunanlar oluyor. O zamanda kiraladiginiz sunucu yetersiz kalabilir. Bircok seyin takip edilmesi ve onlem alinmasi gerekebilir. Aylikli yapmakta biraz daha fayda var sanirim.