LimonCreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam uzun yol gibi bir algı yapıp kendinizi boş yere stres yapmayın bence. Çok uzun bir yolculuk olmayacaktır, ayrıca kurallara duyduğunuz sürece hiçbir yolda stres yapmanıza gerek yok. Sağ salim gidersiniz inşallah
Amin inşallah, ya işte ailece gideceğiz, ilk kez şehirler arası gideceğim, ne haberler görüyoruz düşünmeden edemiyorum

bymuratmis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim en sevdiğim yok uzun yoldur hocam zaten İstanbulda trafikte yeri geliyor 2 saat veya daha fazla kalıyoruz yani Sakarya da pek uzak bir yer değil uzun yol diye düşünmeyin He şu var bayram trafiği vardır başlamıştır ona dikkat edin gerisi kolay. Bu arada 2011 model arabayı beğenmiyorsunuz sanırım bende bakımını vs düzenli takip ederseniz işinizi görür anladığım kadarı ile çok sık araç kullanıyorsunuz beterin beteri var onu bulamayan da var 😂 bende de 94 Model favorit var rahat 2 bin km yapmışımdır 1 hafta Allah a şükür yolda bırakmadı yani sizinki benim aracın yanında Mercedes kalır takmayın böyle şeyleri kafaya bence 😉
Performansı iyi de yol tutuşu eh. Allah herkese daha iyisini versin beğenmeme değil de işte ne arabalar var bayramın 1. Günü gideriz biz trafik pek olmaz diye düşünüyorum bakalım göreceğiz l, kuralları ihlal etmeden yavaş yavaş giderim diye düşünüyorum