örneğin blog script taban fiyatı 750 TL olabilir ister geniş kapsamlı olsun ister normal taban fiyat 750 TL yaban yazılımcı ona göre fiyat belirler 750 tl veya üzeri müşteri inceler diğer ürünler ona göre alır
ama mutlaka bir taban fiyatı gelmeli
Bu konuda size katılıyorum hocam
10 Bin TL 1 haftada yapan arkadaş , 2 bin liraya O günün akşamına ondan daha iyi iş çıkaran dostlarımız var forumda. Ya sürümden kazanıyorlar, ya çok zekice kolay yapıyorlar. Yada diğerleri gibi tok değiller. Valla komik ama böyle
Bu konuya konuda da değindim hocam herkesin emeğinin fiyatı farklıdır
Parayı alıp yapmayanlar da var, amcasını öldüren, karısını hastaneye götüren de çok
Elektrik kesintisine uğrayanları unutmayalım
Kesinlikle bir taban fiyat getirilmeli, daha önce bir çok scriptimi r10 veya başka forumlar üzerinden "tok gözlü olmayan" sektör çalışanlarına sinirlenip bedavadan dağıttım.
Adam kalkmış benim yazdığım ve maximum 3-5 kişiye sattığım scriptin aynısını, gözümün önünde 10TL'den veriyor.
Özel kodlama isteyen oluyor, web security çerçevesini vs. işin içine katarak bir yazılımın total maliyetini çıkarıyorum, müşteri gelip başkası 10/1 fiyatına yapıyor diyor.
Haa 3-5 gün sonra dönüp pişman oluyorlar ama iş işten geçmiş oluyor.
Taban fiyat gelirse, en azından
saat başı minimum xxTL gibi bir ücret şeklinde, forumdaki freelancer arkadaşlarda bir tık daha rahatlayacaklardır.
@Coşkun Çetin;
Bir düzenleme getirilmesi taraftarıyım bende ancak bakalım sonuç ne olacak