Hızlı Uzman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir kaç soru sormak istiyorum. Da pa değeri olarak benim sitemin da değeri 8 pa değeri 36

da değerini yükseltmek için ne yapmam gerekir ve yükseltmek sıralama kazancı sağlar mı?

son sorum ise tanıtım yazısı alımları. Örnek vermek istiyorum sitemde bu konular yok ama tablet fiyatları iPhone fiyatları ve alakasız bir tane de güneş kremi faydaları olsun.

Ben bu üçünde sıralama elde etmek istiyorum diyelim.
Aldığım tanıtım yazısında 3 sayfanın linkini etiketleri ile eklemelimiyim, yoksa açık url mi yazmalıyım ve nofollow dofollow ugc ne önerirsiniz hatta alınan tanıtım yazısından kaç url vermeyi doğru görüyprsınux

şimdiden teşekkürler
DA/PA Moz'un icat ettiği boş indikatörlerden başka bir şey değildir. Bir sürü çöp link kasarak DA/PA değerlerinizi yükseltebilirsiniz. Tanıtım yazısı kategorisine bakın, adamlar DA/PA 50 üzeri sitelerinden tanıtım yazıları satıyorlar, ve sitelerinin günlük hiti max. 3-5. Bunlar bir de çoluk çocuklarının rızkından, haram ve helalden falan bahseder dururlar her 5 dakikada.

Sitenizde olmayan konularda sıralamaya girmeniz çok zor, öncelikle sitenizde detaylı bilgiler sunarak kaliteli, özgün içerik paylaşın bu konularla ilgili.

Tanıtım yazısına gelince, bu artık site dışı SEO ile ilgilidir, SEO uzmanına danışmanızı öneririm, çünkü birkaç tanıtım yazısı alarak bu kelimelerde başarı elde etmeniz neredeyse imkansız. Anchor text dağılımı, link alma sıklığı, tanıtım yazısı alınacak sitelerin özellikleri vb birçok faktöre dikkat etmek gerekir, aksi halde harcadığınız para çöp olur ve siteniz de algoritmik ceza alabilir, ve bu cezalar da çoğu zaman kalıcı olabilir.