DatabaseBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 günde Kievi alacağım diyen Putin 15 saatte kendi paralı askerlerini Moskova yakınlarına kadar elini kolunu sallaya sallaya geldiğini görünce Bakanı Şoyguyu feda etti. Halen çok güçlü Rusya ve Putinden bahsedenler var. 16 aydır Ukraynada tüm gücüyle duran Rusya'nın kayıpları ortada. Yine tekrarlıyorum 1 sene önce dediğim gibi, Ukrayna Rusya savaşı Putinin sonu, Rusyanın dağılması ile sonuçlanır. O kadar çok grup varki Rusya için bir kıvılcım bekleyen. Çeçenlerin yarısı,gürcüler, Tatarlar vs. O kadar çok zulüm yaptı ki, muhakkak bunların hesabını bir gün verecektir. Bir de karşısına yetmiyor gibi ABD, İngiltere ve AB yi aldı.
Rusya'nın hala daha yatırımları çok büyük Türki özerk cumhuriyetlerde, şu an ki yatırımlarda çok yüksek. Ukrayna meselesi varken birde yani. Eğitim sağlık kültür bir çok alanda devasa yatırımlar var Türki özerk cumhuriyetlerde.
Şu anda her şeyi bırakın gidin bakalım Rusya'ya gezin şöyle bakalım Türki cumhuriyetleri, Kültürünü tanıtmaları için sayısız imkan kaynak hatta özelinden kültürün için çalışmalar daha neler neler ya.

@Saitama;

Bir abin bir kardeşin olarak aşağıya ben bir iletimi bıraktım, senden rica edeceğim iletiyi oku sonrada düşün düşün bakalım iletide anlatılanları.

https://www.r10.net/1085402864-post13.html

@Saitama;

Önemli de bir ekleme, Atatürk'e gönderilen bir filmde var Atatürk'te izledi diye biliyorum, Dönemin Nazi Almanya'sı güç propagandası, Hatta Atatürk'ün sohbette bu filme alakalı düşüncesini de dillendiriyordu.
Hitler yani Atatürk'e bir film de göndermişti diye hatırlıyorum.

Atatürk'ün düşüncelerini şöyle bir ele alın bakalım, Hitler'in Avrupa'nın liderlerinde yaptığı etki ne olmuş, Atatürk'te yaptığı etki ne olmuş?

@Saitama; Burada anlatılmak istenilen izlediğin bir filmin etkisinde kalıp bir ülkenin verildiği dünyada, neler dönmektedir.