WebMasterMarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Bahsettiğim mevzu bu hocam. sizin attıgınız gibi günlük olarak baktığımızda son 7 aydır 3 tane güzel long poziyonu tek mevzut. Yine her yiğidin bir yoğurt yiyişi farklı tabi. +1m ile 5x pozisyon acan bir için biri için bile bu senaryo yine de iyi. Bana benim trader giriş şeklim max 2-3 gün pozisyon açık kalır. sonrası benim için kumardır. bu görse yaklaşık 8 aylık bir pozisyon göstergesi. 8 Ay rehin edecek biriyle zaten bunları konusmamıza gerek yok 17 pozisyon açıp şu günü kadar bekletebiliyor fakat bizim öyle bir bekleyişim yok. Vur kaç genelde benim ki . haziran 2022 ile mart 2023 tarihleri arasında 15k-25k arasında gidip geliyor. bana göre yataydır ki herkes ayı sezonu diyor zaten yine ekonomist olmadığımı fakat gördüğüm grafikten bunu anlıyorum. Tabi siz daha biliyor olabilirsiniz
Anladım hocam, ben spotçu, hatta DCA'ciyim. Yatay seyreden bir piyasanın grid trading yapanlara kazandırmasını beklerdim ama bu dönem boyunca defalarca kez stop olduklarını, piyasanın volatil olduğunu düşünüyorum. Dediğiniz gibi küçük kaldıraçla birkaç günde yüksek kâr hedefleyenler için evet kısmen yatay piyasa var diyebiliriz.