Herkese Merhaba,

Özel bir şirkette yazılım geliştirme uzmanı olarak çalışma hayatıma devam etmekteyim.

Hem bilgi alışverişi yapabileceğim, hem de dropshipping alanında başarılı bir şekilde ilerleyebileceğimiz deneyimli arkadaşlarla iş birliği yapma arzusu içindeyim.

Bu konuda yeterince araştırma yaptığıma inanıyorum, fakat sağlam bir tedarikçi bulma konusunda sınırlı seçeneklerle karşılaştım.

Bu durumdan hareketle, bir örnekle açıklamak gerekirse, bir arkadaşım X giyim mağazasındaki ürünleri tek tek Trendyol'a eklemekle uğraşıyor. Ben ise arkadaşımın bu zahmetli sürecini hafifletmek adına denetimli bir şekilde bütün ürünleri ekleyebilen bir program geliştirdim.

Bu yardımı, herhangi bir art niyet taşımadan, işlerine profesyonel bir yaklaşım sergileyen arkadaşlara sunmak istiyorum. Eğer istenilen bir sitenin xml hizmeti bulunmasa bile, tüm verilerini xml formatına dönüştürebilir ve hatta özel bir sistem tasarlayarak istenilen pazar yerlerine yüklemeler yapabilirim.

Fikirlerinize, önerilerinize ve her türlü mesajınıza açığım. Profesyonel bir şekilde işbirliği yapmayı umuyorum.