Ha, dediğinize kesinlikle katılıyorum. Hatta iğrenç diye nitelendirdiğim giyim kuşam tarzı bile olmayan, sadece açık, dekoltesi var diye açabildikleri kadar açan insanlar var. Kesinlikle haklısınız. Ben sadece "erkekler, kadın kadar giyimde özgür değil" lafına takılmıştım ama kalan konularda hak veriyorum. Şık bir kıyafetin dekoltesine "ne kadar şık giyinmiş kadın" diye düşünürken, bralet, sütyen tarzı kıyafetlerle sokakta gezenleri gördüğümde "cinsel obje olmayı hedef belirlemiş" şeklinde yorumluyorum. Zarifliğin ve açıklığın eşdeğer olduğunu düşünüyorlar. Ama dediğim gibi, tutupta kolundan "sen bunu nasıl giyinirsin, giyinme" dersek araplardan farkımız kalmaz. Yapacak bir şey yok, zihniyet yanlış. Amerika'ya gidip geldim, bi' 12 ay kadar orada bulundum. Orada da böyle insanlar çok fazla var. Sokakta çıplak, bikiniyle gezenler bile var. Tamamen zihniyet meselesi.
Ama dediğim gibi, tutupta kolundan "sen bunu nasıl giyinirsin, giyinme" dersek araplardan farkımız kalmaz. bu düşünce kesinlikle yanlış fakat dediğim gibi özellikle z kuşağında bu onlyfans merakı ve instagram görülenlere özenme durumu var. bunlara adapte olacagımıza bir şeyler üretmeyi düşünsek? ama ben fazla iyimserim :d