Çok karışık bir durum var.

Geçen gün işletmemi doğruladım. Güvenlik merkezinde kontrol ettiğimde doğrulanmış gözüküyor.
Ardından numaramı da ekledim.

Bir otomasyon eklentisine entegre etmek için facebook app gerekiyor. App oluşturdum ve numarayı ekledim. Ama 5. adımı tamamlayamıyorum. Telefon numarası ekle diyor ama ekleyemiyorum.

Yukarı resimde ki numaranın aynısını yazıyorum ama bağlantısını kesin diyor.

BM de de numara ekli gözüküyor. Yukarıda ki gibi numara eklemeye çalışınca BM de ekstra bir hesap daha açıyor.

Mevcut hesabı sil dediğimde de aşağıda ki hatayı alıyorum.

Acaba ben bir yerde hata mı yapıyorum? 5. adımı falan denemeye gerek yok mu yoksa? Ama numaraya mesaj atıyorum onda da şu hatayı veriyor.

Your message could not be delivered. This business can't chat with phone numbers with your country code.

تعذّر تسليم رسالتك. لا يمكن لهذا النشاط التجاري الدردشة مع أرقام هواتف تحمل رمز بلدك.

پیام شما نمی*تواند رسانده شود. این کسب*وکار نمی*تواند با شماره تلفن*هایی که دارای کد کشور شما هستند، گفتگو کند.

Не удалось доставить ваше сообщение. Эта компания не может вести чат с телефонными номерами с кодом вашей страны.

Mesajınız teslim edilemedi. Bu işletme, ülkenizin telefon koduna sahip telefon numaralarıyla sohbet edemiyor.

Whatsapp business de numarayı ekleyip hesabı sileyim dedim ama numarayı doğrulayamıyorum. 1 saat sonra tekrar deneyin diyor ve ne sms ne telefon ile kod geliyor.

Nasıl hallederim acaba bu sorunu?