Nivrasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buradaki problem muhtemelen kendi bilgisayarını kullanmaktan ziyade bilgisayarı yük olarak yanında taşımak, bazen şirketler bunu aidiyet duygusu var mı yok diye test etmek için de kullanır. Kendi işi gibi çalışan ve işe gidip gelen bir karakter varsa karşınızda genelde bilgisayar taşımaktan pek şikayet etmez ve güven duygusu kazanır, bir diğer problem kurumsal hayatın en büyük sıkıntısı o-bu-şu kimsenin masasına maaşına vb. takılmadan kendi kariyerini inşa edenlerin çok başarılı olduğu aşikardır tavsiye ederim.

Bu arada ekipman konusunda bizim fikrimiz ve uyguladığımız ofisin kesinlikle bilgisayar,monitör, klavye ve mouse hatta mousepadi bile seçenekler halinde sunarak grafik tasarımcının mutlak rahatını sağlamak.

Grafik tasarımcı adayları için aynı durumu söylemek mümkün değil. Ekipman çok fazla olsa bile(ki bizde ortalama her zaman fazla 3-4 macbook mevcut) onlardan özveriyle yaklaşmalarını beklemek hata olmayabilir. Daha sonra grafik tasarımcı olarak kendini oldukça geliştirdiğini hissettiğinizde onlara yeni bir macbook hediye ederek başarılarını tasdik etmek buradaki amaç.
Merhaba, Kendi üst yöneticimi tanıyorum. İnanın test için böyle bir şey yapacak bir adam değil. Şirketin ilk grafik tasarımcısıyım. Sosyal medya tasarımları yapıp paylaşım yapıyorum. İlk defa böyle bir birim oluşuyor birinin yerine gelmedim yani. Başkasının maaşına karışmam ama masası benim için önemlidir. Ne maaş alırsa alsın aynı şartlarda çalışmıyorsak karşı çıkarım. Onun bilgisayarı yok diye ona temin edip benim var diye alınmıyorsa ve bahane "BÜTÇE" ise masası beni ilgilendirir. Saygılarımla.