Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum. Neden iş yerine kendi bilgisayarınızı götürmek istemiyorsunuz? Herkese bilgisayar sağlanıp size sağlanmadığı için mi yoksa başka bir sebep mi var? Çünkü ben kendi bilgisayarıma daha hakim olduğum için kendi bilgisayarım ile çalışmak isterim. Ayrıca ben geliştirdiğim projede kafama bir şeyler takılırsa evde testler almak isterim. İş yerinde bilgisayar verirlerde bu biraz zor olur.
Bu konu dışında umarım en kısa zamanda istediğiniz özelliklerde bir cihaz size temin edilir. Başarılarınızın devamını dilerim.
Estağfurullah. Benim asıl problemim bilgisayarı taşımak. Ekstra olarak freelance işler yapıyorum, udemyden yazılım kursu almaktayım ve bilgisayarı her gün getirip götürüyorum. Böyle dertlerim olmasa koyarım şirkete bilgisayarı gider gelirim. Çok umursamam. Örneğin iş çıkışı çarşıya gitmem gerekiyor ve akşam freelance işim var. Mecbur tüm gün çantamı sırtımda gezdiriyorum. Ekstra olarak da bilgisayarımın yıpranması. Ucuz bir bilgisayar değil. Taşıma esnasında alabileceği ufak hasarlar, günün 8 saati mesaide 4 saati evde 12 saat çalışıyor olması beni rahatsız ediyor.