Ghostcastle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Merhaba benim yaşım 29 işe giriyorum çalışıyorum tam her şey rayına giriyor. Düzenimi tam kurdum derken düzenim bozuluyor. İşten çıkartıldım. Şu anda ayakta durmaya çalışıyorum yeteneklerimi geliştirip eksiklerimi kapatıp işlere başvurulara devam edip bir iş bulmak istiyorum. Fakat bir taraftan geçimimi de idare etmem gerekiyor. Eğitim vs ve temel ihtiyaçlarımı çalışırken zor karşılıyordum bankalara da kredi kartı borcum var. şimdi işsiz kaldım nasıl karşılayacam onu düşünüyorum. Eşe dosta yazdım iş için demo istiyorlar yapıyorum geri dönüş yok vallahi çok bunaldım. Kız arkadaşım var. İşimi gücümü düzenimi oturtamadığım yere sağlam basıp bir evlilik yoluna giremiyorum. Canım fena halde sıkkın ensemde saçkıran çıktı stresten önerilerinizi bekliyorum.
kimseye ücretsiz demo yapmayınız yoksa canınız daha çok sıkılacaktır. freelancer olarak iş yapın bir sürü site var. hem yerli hemde yabancı bunlarda iş yaparak para kazanabilirsiniz. Ama unutmayınız DAHA FAZLA MÜŞTERİ ELDE EDEYİM DERKEN ÜCRETSİZ DEMOLAR ÜCRETSİZ HİZMETLER VERİRSENİZ OLAN SİZE OLUR. NET