Öncelikle bu tür soruların ilim ehline sorulması taraftarıyım ( diyanet imamlarından bahsetmiyorum )
Genel olarak cevapları okuduğumda herkes kendi mantığı açısından cevaplar vermiş fakat din insanların mantığına bırakılmamıştır çünkü yetersizdir
örnek bişeyi birinin mantığı alırken diğerinin ki alamaz bi mantık kuramaz bu yanlıştır.
Merhaba hocalarım biliyorum bunu çoğumuz kullanıyordur, güzel de bir şey benim şuana kadar 500tlye yakın kazancım olmuştur lakin ailem bunun banka promosyonu olduğu ve caiz olmadığını söyledi. Konunun uzmanı olan veya fikri olan cevaplayabilir mi?
İndirim mantığı değil mi? Şirketler kendi aralarında anlaşıp belli tutar indirim oluyor. O zaman markette ki indirimlerde sıkıntılı
Konuyla ilgili bilgim yok lakin o zaman indirimde caiz olmasın sonuçta bu da indirim gibi bisey oluyor
2023 gibi bir yılda hala dindar insanların olmasına hiç anlam veremiyorum bence cashback günah olsa bile daha kötü şeyleri günlük hayatta yapıyosundur tahminimce
Misafir; 2023 yılında dindar olan insanların olması nasıl bir anlamsızlık içerebilir ki ? asıl olmamasına anlam verilememeli. sebep ? ister 3000 yılında teknoloji gelişmiş olsun ancak 500 yılında yaşayanla 2023 yılında yaşayan insanın hiç bir farkı yok kanıt çok basit biraz akledince anlıyorsun...
bi kaç örnek
eskiden de insanlar yer içerdi şimdide
eskiden de insanlar bi yerden bi yere giderdi şimdide
eskiden de insanlar bir biriyle iletişim kurardı şimdide
örnekler daha da çoğaltılabilir
tabii anlayana