Bu zamana kadar 20-25 tane e-book aldım, içinde dolu dolu içerik olan e-book toplasan 2-3 kere denk geldi. Diğerleri ya tek sayfada benzer şeyler anlatmaya çalışıyordu ya da birbirinin kopyasıydı. Ama dediğin gibi 50-100 tl diye kimse ciddiye almıyor.
hocam aslında hepsinde sektör ile ilgili bilgiler var ancak çoğu birbirinden aldığı bilgileri satıyor. dediğiniz gibi dolu dolu olanlar çok az
e-book ne la
hocam E-kitap işte
E-Book'lar balondur, tecrübe etmiş oldunuz
Dediğiniz gibi genellikle balondur hocam istisnalar dışında
kendi sayfasında başarısı veye rekoru olmayan adam
"instagram egitim booku ile zirveye çıkacaksınız" yazdığı,
ve okumadan görmeden sorgulamadan bunu övüp yorum yapanları gördükten sonra
çoğunun kalitesi ortada.
hocam maksat satış yapmak, aynı sektörde satılan e-booklar genellikle aynı bilgileri içeriyor
İnstagram kategorisinde de durum aynı. Geneli hep aynı ve gereksiz bilgiler ile dolu. İçeriğin %90ı herkesin bildiği şeyler. Dikkat çekici kullanıcı adı, profil resmi ve bio tasarla. Takibe takip ile kas, remixleme methodu vs vs
İnstafly ile hesap kasmak için ayarlar olarakta neredeyse herkesin e bookunu okuma şansım oldu aralarında sadece
@Jorphy; ve
@bahadrpolt; arkadaşların e booku işe yarar ve verilen parayı sonuna hak eden cinste onun dışında e booklara para verilmesinin mantıklı olduğunu düşünmüyorum
hocam kaliteli e-booklar insanların sektöründe hızlıca ilerlemesine çok iyi yarar sağlıyor, yaygın olarak satılan e-booklar genellikle birbirinin kopyası alan kişilerde ilk defa aldığı için doğal olarak beğeniyor.