HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen öyle bizim enişte de 5 yıl doldu yüzde 25 muhabbetine vs girme dedim orta yol bul düzgün bir dille anlas dedim yoksa avukat mavukat parasını da sen öder taşınır isen de masrafı da unutma nakliye abonelik vs bizim millet %25 5 yıl duygu halde uyanık ik peşine giden var ha ben bunda sonra kiracı yanayım yasa çıktı mı çıktı kullan kardeşim yav bizim millet düzgün sa anlarım emlak piyasasını araba piyasasını patlatan da hem kiracı hem emlakçıcilar iki tarafada gram acıyasim yok
Hocam, amacınızı bilmiyorum ama konu dışına çıktığını düşünüyorum. Burada öneri almak için bulunuyorum, yorum yapmak için değil. Ayrıca, lütfen konuyu dikkatli bir şekilde okuyun. Kimseyi enayi yerine koymadığımı belirtmek isterim. Avukatla görüşerek kira tespit davası açılabileceğini öğrendim ve bu konuda problem yok açabilir. Orta yolu bulmaya çalıştım fakat ev sahibi buna yanaşmadı. Hak ve hukukun önemini unutmamalıyız. Şu an evden çıkarılamam çünkü sözleşmem geçerli ve ev sahibinin elinde tahliye taahhütnamesi ya da imzam bulunmuyor. Eğer ev sahibinin amacı 15-20 bin arası kira geliri elde etmekse, beklentisi gerçekleşmeyecek. Üstelik kira tespit davası açarsa, ev sahibi vergi ödemediği için zararlı çıkacaktır.