Ana sayfada meta açıklamasına özen gösterilmemiş ve H1 etiketi mevcut değil.
Birbirinden farklı yüzlerce Renk Desen ve Yenilikçi Tasarımlarla Fark Yaratıyoruz
Bu meta açıklamada neyin deseni, rengi olduğuna dair bir cümle göremedim. Kısacası işinizi tanımlayan bir cümle olmalıdır.
Ürün sayfalarında meta açıklamaları mevcut değil ve tüm diller için ayrı ayrı meta açıklamaları girilmelidir. Aynı zamanda H etiketleri de düzenlenmeli.
[B]<H1>[/B] Turuncu Çi̇zgi̇li̇ Gömlek
[B]<H2>[/B] Ek bilgi
[B]<H3>[/B] İlgili Ürünler
[B]<H2>[/B] Çizgili Çiçekli Gri Gömlek
[B]<H2>[/B] Palmiye Ve Ada Desenli Yeşil Gömlek
[B]<H2>[/B] Düz Pembe Renk Gömlek
[B]<H5>[/B] Ürün kategorileri
[B]<H4>[/B] Hızlı Erişim
[B]<H4>[/B] Sosyal Medya
[B]<H4>[/B] Mail Listemize Katılın
Bahsi geçen url de yer alan H etiketleri bu durumda mesela şu an. Ve maalesef ki font kullanımı yanlış olduğu için;
https://www.mandellaistanbul.com/urun/turuncu-ci%CC%87zgi%CC%87li%CC%87-gomlek/
canonical url bu şekilde yer alıyor bazı ürün linklerinde.
Site haritasına tüm diller dahil edilmelidir ve bazı ürünlere ait 301 yönlendirmeleri maalesef hatalı.
Anlamadığım diğer bir husus ise neden sitenizin anahtar kelimeleri arasında
seo bayranlı türkiye, seo çikekli türkiye, seo kategorileri, seo kocular türkiye, seo beyaz, seo çemçeli türkiye, seo aşağı kaleoba türkiye
gibi kelimeler yer alıyor, merak ettim doğrusu.
''mobil Pagespeed çok önemli değil seoyu etklemiyor'' hususuna dair bir kanıt iletsinler, aşırı merak ettim nereden varmışlar bu kanıya? Google özellikle mobil versiyona önem verir halbuki.
Bunlar hızlıca baktığım hususlar sadece.
Bir de seo firması kendi sitelerine ***** sitelerden backlink almış insan utanıyor bakarken. En azından backlinklerini gizlesinler bari.
Sizin sitenin backlinklerine bakmaya gerek duymadım hiç.
Size ne taahhüt ettilerse onu yerine getirsinler madem 1 yıl olmuş. Getiremeyeceklerse ücret iadesi yapsınlar. Verdiğiniz paraya yazık cidden.
Bu arada Türkçe olan ürünler üzerinde dolar ile satış yapamazsınız diye biliyorum. TL üzerinden yapılmalıdır.
Hem mali müşavir hem de bir hukukçu ile bu konuda fikir alışverişinde bulunmanızı öneririm.
Ayrıca Etbis kaydını yapmalısınız artık.
Kolay gelsin.