xdrive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
C200 hem tavsiye ediyorum, hemde tavsiye etmiyorum. Elimden 3 adet geçti, 2si benim biri yakınıma ait. Artı ve eksilerini yazayım;

Eksileri;
- Şanzıman çok kararsız, gaza yüklenirsiniz şöyle bir düşünür öyle harekete geçer. Geri vitese alırsınız araba aşırı sarsılır. 9-G tronic viteste bu sorun yok diyorlar.
- 1.80 boy 95-99 arası kilom var. Arabaya sığmak biraz problem. Kilo ve boy sorunu varsa tavsiye etmem.
- Mercedes olması sebebiyle maliyetli bir araç, garip sorunları çıkabiliyor. Örneğin son sattığım C200 2017, 55.000 KM idi. Sattığım kişi aradı 15-20 gün sonra. Şanzıman bir anda boşa düşmüş ve arkadan bir araç çarpmış. Araç garantiliydi, sorunu halletmiş ama 55.000 km de servis bakımlı, diri bir araçta bu sorun üzücü.

Artıları;

Yakışıklı,
Parçası pahalı da olsa kolay bulunuyor,
Satması çok kolay bir araç,
Aşırı ilgi çekici, girilen her ortamda dikkat çeker,
Yakıtı güzeldir,
Performans ortanın üzerinde. Yüksek motorlu araçlara bindiyseniz zevkli gelmez, ama c segment binen için güzeldir.

Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Selamlar. Uzun cevabınız için teşekkür ederim. Evet artılarına katılıyorum. Ben CLA kasasını daha çok beğeniyorum ama araba 180bin km şuan bir değişiklik olsun istedim. Radyatörde sorun vardı servise götürdüm 6-7 kişiye sordum herkesin tek cevabı c200d alma abi oldu. Servis dostu olursun servisten çıkmazsın dediler. Alacaksan benzinli bir mercedes al dediler.