tuuruls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sadece itham cümlenize cevap verdim hocam. Konu sahibi arkadaşa da katılıyorum ve bahsettiğiniz üzere ben de kiracısıyla iyi anlaşanlardanım zaten ama enayi yerine koyulduğumu düşünürsem hissedersem o zaman işler rayından çıkar işte ama çok şükür yaşamadık öyle bir durum. 5+1 daireyi otoparklı, avm, hastane, okul, tramvay, metro, metrobüs vs. bölgesine yakın olmasına rağmen kiracının iyi niyetli olması başta olmak üzere bina faktörü + çevre faktörü nedeniyle İstanbul'un göbeğinde 5.000 liraya verdik. 5+1 bak.

Yatırım aracı olarak görmüyorum, zarar-ziyan konularına girmiyorum. Sadece enayi yerine konulmak falan hoş değil sadece. Eve konmak, artık benim falan triplerine girmek gibi şeylerden bahsediyorum. İnsanlar tabii ki oturacak. Ev sahibinin de kiracının da iyisini bulmak zor o yüzden bulanlar kaybetmemek için orta yolu kesinlikle bulmak zorunda.
Söylediklerinize tamamen katılıyorum, aynı şeyleri savunuyoruz sadece farklı ifade ediyor olabiliriz bazı şeyleri. Ayrıca bahsettiğiniz gibi önemli olan tek faktör niyetler. Herkesin niyeti iyi olduktan sonra sorun yok zaten, olmamalıdır