Değerli mesajınız için teşekkür ederim bizimde bilmediğim bazı noktalar var işte
Şuan USA 1 saatte 3000 Hesap açabiliyorum.
Bakalım sonuç nasıl olucak tahmini bir ziyaretçi düşünülürse bu rakam ne olurdu hocam ? Bu konuda bilgiye ihtiyaçlarım var.
İyi bir para harcıyacaz boşa gitsin istemiyorum. Sanırım kumar oynayacağız bu konuda.
https://www.youtube.com/watch?v=v2Z-ZR4qJt4
Rica ederim hocam ne demek. Benim de aklımda bu tarz bir proje var (Genel olarak sosyal medya ziyaret artırımı sizin yaptığınız yöntem ile ilerliyor). YouTube trendler ile ilgili çalışmalarımız olumlu sonuçlandı. Aynısını Tiktok için de denemeyi düşünüyoruz ilerleyen süreçlerde. Fakat Tiktok söylediğiniz gibi kumar masası tam olarak. Çünkü keşfet garantisi yok ne yazık ki, düşer veya düşmez diyemiyorsun.
Bunun için 1k hesap ile ufak denemeler yapmak en mantıklısı. Hesaplar zaten 0 hesaplar ve çerezleri mevcut değil muhtemelen.
Tiktok platformuna aman aman hakim değilim ancak keşfete düşme oranını artıran şeyin uygulamada geçirilen süreyle doğru orantılı olduğu kanısındayım.
Bu demek değil ki 0 hesapla keşfete düşülmez, düşülür fakat uygulamada uzun süre vakit geçiren bir hesap 1m görüntü alınırken 0 hesap 100k izlenme alabilir.
Program için eğer mümkünse modül tavsiyesi olarak şunlar getirilebilir;
1- Hesaplar x süre uygulamada vakit geçirecek. (Minimum 30dk olması lazım)
2- Hesaplar x videoya gidip, beğeni, yorum ve kaydetme yapmalı. Hatta hesaplar arası takip işlemi yaptırılsa da güzel olur. Böylelikle çerezli güzel hesaplar elde edilmiş olur.
30k hesap ile bu işlemler biraz uzun sürer. Buna göre sunucu hatta sunucular olmalı. Sonuç olarak bence dediğim gibi 1k hesap ile denemelerinizi yapın bu tarz otomasyon işlemler için gerçekten ciddi bütçeler ve sabır gerekiyor. Bir anda tüm emekler de çöp olabiliyor onun için 1k hesap ile başlamanız hatta 100 bile uygundur. Sadece gözlem yapmanız, sonuçları incelemeniz yeterlidir. Şimdi size ne söylesem yanlış olur çünkü belki 100 hesapla aldığınız etkileşimi 1k hesap ile alamayabilirsiniz. Tiktok kumardır yatırım tavsiyesi değildir.