https://www.r10.net/off-topic/371619...tan-bilge.html
Bilimsel ispat için yukarıdaki konuya.
Özet şu kardeşim sen Bir Maserati bir Villa değilsin, Bütün amaç bu olmamalı herkes villa sahibin olabilir altında Maserati'n villan varsa adamsın yoksa dandiksin değil.
Kolundaki saat senin kim olduğunu gösterir, kolundaki saat dandikse sende dandiksin değil sen değerlisin.
Senin şu an Atatürk fotoğrafıyla bana bunu yazıyor olmanı geçtim en çok üzgünlük duyduğum husus ne biliyor musun?
İki kuruş değer biçiyorlar diye göklere havalara uçanlar ben onlara pahalar biçemiyorum bu yüzden bana düşmanlar.
Böyle diyeceğine açık açık okusaydın da benim şu an sana verdiğim değerin zerresini verseydin de münazara etsek istişare etsek sen bir şey öğrensen ben bir şey öğrensem fena olmaz mıydı?
Okudum okudum peki neyi okudun, var mı eklemek istediğin bir düşüncen bahsini etmek istediğin katmak istediklerin yok.
Sadece şahsım üstünden giden bu diyaloğun sarmalın içinde debelenişten ben sıkıldım.
Hiç mi iki satır düşüntü etmeye meziyetiniz yok, neden hep böyle şahsın itibarsızlaştır üste çık tribünlere oyna muhabbetindesiniz ey insanlık.
Sorun insanlara samimiyetten iyilik yapıp iyicil olduğunuzda karşılığın hep kötülük kötücül biçmeniz, iyilik tohumları heba oluyor anlayacağınız, toprak beş para etmez toprak.
Özetle,
kötülükte ve kötücül de işbu ısrarınız aslında başınıza gelen her şeyin müsebbibi yani ne geldiyse başa hakkınız.
İdrâk-i maâlî bu küçük akla gerekmez, Zira bu terazi o kadar sıkleti çekmez.
@videovevideo; ben inanıyorum bu sıklet çekecek agam.
Gel sende inan.
konu ilgimi çekti okudum baya da
sanki konunun etrafında tür attık durduk
kim ne anlam çıkardı bu yazıdan merak ettim doğrusu.