Açık kaynak kodlarıyla verilecektir. Websitesi:- html ve PHP diliyle yazılmıştır.
Sunucu hakkında teknik bilgiler:- C# actionscript ve SQL Server ile çalışır. Bütün kodları satın alan kişiyle paylaşılacaktır.
Oyun Hakkında:- Bombom, 2009 yılında ortaya çıkan bir tarayıcı oyunudur Flash Player tabanlıdır oyun fırlatıcı (.exe) ile çalışır.
- Bu dosya vietnamdan alınarak türkçeleştirilmiş ve geliştirilmiştir. Tek bir sorunu bile yoktur.
- Bu dosya için yıllardır emek veriyorum 5.5 sürümü için yapılmış en kusursuz kaliteli dosyadır, birebir bombom dosyası.
- Bu dosyanın eşi ve benzeri yok. Oyuna giriş yaparak test edebilirsiniz,Bütün fonksiyonlarıyla size teslim edilecektir.
- Alan kişiye kurulumda destek veriyorum,
vds, domain, reklam dışında masraf yaratmaz
80-90 tl'lik vds sunucuyu rahat kurtarıyor
domain tercihe kalmış
reklam aylık 1000-2000 tl yetiyor ay sonunda yönetime bağlı 4-5 katını rahatlıkla çıkartır.
tüm droplar dizili yani yöneten kişinin oyunu aman aman bilmeye ihtiyacı yok diri tutmak için zaman sınırlı eventler düzenleyebilir ve insanlara ödül dağıtıp online yükseltebilirsiniz. - Eğer güzel bir reklam yaparsanız, Instagramda Facebookta vs. milyonluk projeye dönüşebilir. Metin2 Pvp sunucu piyasasından daha yüksek miktarda paralar rahatlıkla kazandırır, bu fiyata böyle bir sunucu bulunmaz.
Oyundan Kareler; ADMİN PANEL
bu projenin SATIŞ hakları bana ait olup r10 veya başka bir platformda "satılması" kesinlikle yasaktır, bu projeyi satın alan kişi bu oyunu kurup sunucusunu istediği gibi yönetip gelir sağlayabilir.
Demo : http://bombom336.com/ (Oyuna giriş yapıp bütün fonksiyonlarını test edebilirsiniz.)
Not : Sunucu devren satılık değildir dosyaları verilecektir dileyen satın alıp kendi sunucusunu açacaktır.
1 tlye bu şekilde böyle bir oyun filesi alabilme imkanınız yok herhangi bir bug bulunmamaktadır *tüm sorunlar fixlenmiştir* yıllarca açık bir sunucu kurup pasif gelir elde edebilirsiniz.
TEKLİF VERİRKEN İYİ DÜŞÜNÜN KOLAY İŞ DEĞİLDİR PVP SUNUCU KURMAK TEKLİFİ VERİP GEÇMEYİN ALCAK KİŞİNİN DE ÖNÜNE GEÇMEYİN.
Başlangıç Fiyatı: 1TL
Açık Arttırma Bitiş Süresi: (Son teklif + 6 saat)
Minimum Artış: 10 TL
Hemen Al: 2000 TL
Ödeme Yöntemi: Banka / Papara / Kripto