Merhaba canlitv izleme sitem var bazi tv kanallarindan mi desem yoksa özellikle mi desem sikayet altindayim diger canli tvlere bakiyorum benden hit oranlari yüksek hatta ilk sayfada cikanlar ben onlarin yaninda pire gibiyim
10 yakin tv kanali sayfam reklam kisitlamasina girdi bu beladan nasil siyrilabilirim
DIger canli tv siteleri ayni sekilde reklamlari devam ediyor ben bu ise sasirdim günlük en fazla 800 kisi geliyor siteye
Politika merkezinde düzeltine basiyorim inceleme tallep edemiyorum nerden tekrardan inceleme talep edecegim
DurumReklam istekleri: son 7 günBildirim tarihiDevre dışı bırakılmış reklam sunumu3520 Haz 2023
Bulunan sorunlar
Normal reklam sunumuna dönmek için bazı sorunları düzeltmeniz gerekiyor. İlk olarak "Düzeltilmesi gerekenler" kategorisindeki sorunları gidermeye başlayın ve sitenizin
AdSense Program Politikaları'na uygun olduğunu doğrulayın. Diğer sorunların giderilmesi isteğe bağlıdır ancak bunlar da reklam sunumunu etkilediğinden giderilmeleri önerilir.
SorunlarYapılması gerekenler
Telif hakkıyla korunan materyal (DMCA) Düzeltilmesi gerekenler
İçeriğinizde düzeltmeniz gereken bazı politika ihlalleri tespit ettik. Bu tür ihlaller için
farklı bir inceleme işlemi gerekir.
- Sorunu anlamak ve tanımlamak için politikaları ve yönergeleri okuyun.
- Sayfanızdaki sorunu giderip sayfanızın politika ve yönergelerimizle uyumlu olduğundan emin olun.
- Güncellemeleri sayfanızda yayınlayın.
- İnceleme talep edin.