Fantomex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibi bu kafasıyla bi psikoloğa görünmeli. Bugün cebinde para yoksa bunu piramitlere veya sahip olduğun saygınlığa bağlamak falan çok saçma. Farklı tarafı görüp işin ucundan tutarsan maseratiye de binersin, en güzel villayı da yaptırırsın. Olduğun yerde sayarsan görmüş olduğunuz gibi ben tanrıyım veya biz bir sistemin kölesiyiz saçmalıkları ağzınızdan dökülür.
@tanereker; Yukarıdaki mesajı önce bir okumanızı isterim elbet, Şimdi bir psikoloğa mı görünmeliyim bir psikiyatr mı çelişiğinden ziyade didişime de girmemek maksadıyla izahı özet yapayım gerisin sizin anlayışınıza bırakıyorum.

@Fantomex; Değerli arkadaşım, işbun tavrın davranışın aslında bir bozukluk davranışsal bir bozukluk, işbu görsel uyaran olarak yazdıklarım tetik oldun sen bu kadar basit aslında.

Uyarıldın bu kadar basit, zorlantı yaptı sende semptomların belirdi, nihayetinde güdülendin işbun eğilime ve şahsıma saldırınla bir sonuç zorlantın giderme peşindesin. Sinirselin rahatlayasın doyuma ulaşasın diye. İşbun semptomlar belirtiler stres endişe kaygı işbun rahatsız edici semptomlar gitsin diye.

Bir algın var kusura bakma ama oldukça da düşük bir algı, muhtemel psikoz otorite figürlere tahvil bağımlısın, işbun algıda sen tetik aldın bir görsel uyaran olarak yazdıklarım aykırı geldi sana.

Haliyle de oldukça şiddetin bir davranışla tavırla eylemle beni elimine etme peşindesin, tehdidin hissettin sinirsel olarak şimdi ben sana tehdit miyim anlamadım?

Ben mi tehdidim yoksa beni tehdit olarak kategorize edenler mi sana bunu dikta edenler mi empoze edenler mi?

Ben sana ne yaptım da sen bana böylesin bir bozuklukla saldırıp saldırıp duruyorsun? ölçüsün nedir grup için pekişin mi? benim neremden pekiştireç alacaksın

@tanereker;

İşte bu durumda bendenizin maruz kaldığı saldırıda şahsı itibarsızlaştırma eristik diyalogda kullanılan unsurun " Konu sahibi bu kafasıyla bi psikoloğa görünmeli "

Ben mi görünmeliyim, Yoksa işbun bozukluğu icra eden sergileyen arkadaş mı? Gerçekte işbun bozukluktan mustarip arkadaş , Gerçeklikte ise ben.

Gerçeklik bir gerçek olmadığı içinde, Gerçek dünyada arkadaşımızın @Fantomex; görünmesi lazım, Fakat @tanereker;

Toplumumuz @Fantomex tarafından binlerce milyonlarca fantomex den oluştuğu için, tehdit altında his edende fantomexlerin dayattığı gerçeklik
toplumumuzun gerçeği oluveriyor, çünkü fantomexler her türden bozuklukla bunu dayatacaklar ki çevresin grup kendi grubu yapsınlar dolayısın tehdit altında his edip zorlantı yaşamasınlar.

Haliyle de fantomexlerin topluma dayattığı gerçeklikte gerçek imiş gibi yaşayan toplumda , işbun bozuk pratikleri ve rutinleri doğru rutin ve pratikler imiş gibi sunacaktır.

Bir sonuç elde edemeyeceğiz çünkü gerçekten kopmuş bilişsel kopukluk bir gerçeklikte @Fantomex; dünyalarında yaşıyoruz.

@tanereker;

Buna da insan entegre tesisleri iptal linç departmanı diyelim, Yani Medya mı olsun artık.

" Maserati ve en güzel villa " ifadesin irdelendiğinde acaba? işbun toplum mühendisliği çalışmasının algı yönetimi gütme çalışmasının kaynağını öğrenebilir miyiz rica etsem?

tanereker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Merhabalar ;

Dün konumu alıntıladığınız ve şuanki paylaştığınız gönderileri okudum.

Bukadar ağır ve derin düşünceler ile kendinize haksızlık ediyorsunuz. Zamanınızı ve uğraşınızı orantılı bir şekilde değerlendirmenizi öneririm. Bukadar ağır düşünceler insana yol şaşırtır çünkü insan beyninin bir tahammül sınırı vardır. Düşüncelerinizi kategorilere ayırın ve her kategoriye eşit davranın. Hayatta bu konudan başka düşünülecek ve sorumluluğunu almanız gereken çok şey var. Bir konu için kafanızı bukadar yormanızın sağlıklı olmadığını düşünüyorum.

İyi geceler dilerim...