onukap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar üretim methodları bazen değişmekte olup bazen sadece telefon onaylı bazen çift onaylı olabilmektedir.Kapanma durumu askıya alınması tamamen yaptığınız işlemlere bağlı olarak gerçekleşmektedir.(Hızlı takip etmeler vb gibi farklı işlemler limite sokmalar hesabı zaten askıya alıcaktır)instagramla sizin aranızdadır kısacası hesaba giriş yaptıktan sonra tüm sorumluluk instagramla sizin aranızdadır,Bizim sorumluluğumuz bildiğiniz gibi müşteri hesaba giriş yapana kadardır,bunu yüklü miktarda hesap alan kişiler çokca bilmektedir.Günde yaklaşık 5ila 10k civarında satışımız mevcut kimseden şikayet gelmemektedir.(Aksine üstelik donuk geldiği için beklerken hesaplar ölmez bu yüzden stok yapmaya uygun kenarda bir kaç gün bekletip giren müşterilerimiz var sıfır sorun sıfır şikayet ve memnuniyeti yüksek en iyisi olduğumuzu söyleyen çok müşterimiz var özelden sslerini iletebilirim.)
Çünkü bu fiyata piyasanın en iyi hesaplarını satmaktayız.Özelden yazarsanız eğer detaylıca yardımcı olabiliriz saygılarımızla...
hocam önemli değil hesaplarınız benim işlemlerime uymamış da olabilir ama sizden ricam konu açıklamasında vs şeffaf olmanız, hesapların özelliğini tüm açıklığıyla yazmanız, hesaplar dondurulmuş, benim programım kullanıcı adlarına beğeni atıyor bunu yapamadım, hesaplar gmail değil gmail yazıyor, %10 ihtimal gmail falan yazın mesela, alacak kişiye detaylı ve doğru bilgi vermelisiniz diye düşünüyorum, yoksa sorun yok her yerdeki her hesap her işleme uymayabilir bunun farkındayım, sorun değil