@JTR;

Dediğiniz doğru çok doluyum tolere eşiğim çok yüksek, bunun farkına ben askerde vardım aslında, sınır nöbetlerin birinde taciz atışında kurşun saplandı bulunduğum mevkide yapıya, fırtına da kaldım lakin çokta semptomun belirmedi, kafe örneğinde sizde bilirsiniz rutindir bu tip davranış eylemler, her gittiğin yere yaparsın bunu müsait ise koşullar, garsonun gelende yüzüne bakar teşekkür ederim hal hatır da sorarım ödemeyi yapanda ellerinize sağlık demeyi de ihmal etmem, bunlar hep aynısın davranışlar sadece mekanlar farklı mekanlar, farklı olunca da aldığın tepkin farklı, yoğunlukla bozukluk davranışsal bozukluk.

bu meziyetlerim elbet zayıflıktan yada amiyane tabir ezik siliklikten değil, etikten kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma mottosundan, lakin ne zaman iyicil bir şey yapsam karşılığın hep kötülük iyi de ben kötülük etmedim ki niye iyilik ekip sürekli kötülük biçiyorum?

Meğerse topraktanmış aslında, mahsulün tutmuyor toprak ben ise hala daha ısrarla iyicil tohumların peşindeyim.

Para pekiştireç biliyorsunuz, Klasiğin davranışın koşullama ortak birim araçlardan, sinirselin doyum için. Para verip de ilgili davranışa eyleme koşullamadığın oldu mu hiç olmadı?

hadi para verme ama değer iyilik ver desen bunun kabul etmez muhatap anlarım, lakin hem para hem değer veriyorsun yine de kötülük?

Para verip üstüne bir de değersiz olduğunu hissettirir af buyurunuz itin tenasül uzvuna sokarsanız da karşılığın iyilik biçiyorsunuz.

Sizce bu doğrumu ?

Seyit25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben seni anladım, sen dolmuşsun kendini boşaltman lazım. Ya kağıt-kalem al eline ya klavye hangisi kolayına gelirse. Artık roman mı yazarsın, deneme mi yazarsın sana kalmış.
Burada uzun uzun yazman verdiğin kafe örneğinin bir değişiği yani.
Kolay gelsin.