Merhaba,

Sektörel bir haber sitem var. Burada Kanews teması kullanıyorum her şeyi mükemmel bir şekilde çalışıyor. Ancak şöyle bir sorunum var. Sektörümle ilgili sözlük eklemek istiyorum. Sözlük diyince aklınıza ekşi tarzı bir şey gelmesin. Sektörel kelimeler ve anlamları yer alacak. Bildiğiniz klasik sözlük yani

Şimdi ben bunu bir kategori açıp oraya yazı olarak eklemeyi düşündüm aslında yapmak da sıkıntı değil ama Kanews temasından önce kullandığım Newspaper temasında kategori sayf şablonu özelleştirilebiliyordu ve görsel vs olmadan liste şeklinde sıralama yapabildiğim bir şablon vardı ama sanırım Kanews'te bu olay yok. Her kelimeye görsel eklemek istemiyorum. Ayrıca haber kategori şablonunda tüm içerikler büyük kutucuklar içerisinde görünüyor o da çok hoş durmuyor.

Kategoriyi anasayfadan link göstermeden hazırlamak istedim ama sözlüğe giren kişilerin rahatça bulması için bir tasarımı olmalı. Zaten işin içinden çıkamadığım kısmı da bu.

Bu konu hakkında önerilerinizi şöyle yaparsan güzel olur ya da bu temada şu özellik var o işini görür dediğiniz her türlü fikre açığım. Oradaki içerikler anasayfada sadece bir bileşen olarak gösterilecek. Son haberler ve popüler haberler gibi bileşenlerden o kategori muaf tutulacak.